Vi er officiel d line forhandler ✨

Hos Copenhagen Home Design er vi meget stolte af at være en af de få officielle d line forhandlere. D line har en imponerende kollektion af designklassikere i deres sortiment. Med alt fra dørgreb til knager til toiletbørster, toiletrulleholdere, vridere og nøgleskilte, har d line skabt en omfattende kollektion af eksklusive produkter til din bolig. Deres imponerende produktsortiment indeholder blandt andet produkter designet af Arne Jacobsen og Knud Holscher. 

d line - tidløst dansk design og håndværk af høj kvalitet

Siden 1971 har d line markeret sig inden for livsstilsprodukter til hjemmet. Brandet har gennem årene formået at forene klassisk elegance med innovativt design. Med en vision om at skabe holdbare og æstetisk bæredygtige produkter, har d line sat en høj standard for kvalitet og håndværk.

Klassisk og innovativt på samme tid

D line bevæger sig elegant mellem det klassiske og innovative, og har en imponerende portefølje af førende designere bag sig, herunder navne som Arne Jacobsen, Bjarke Ingels og Knud Holscher.
Deres produkter ikke blot er funktionelle, men også æstetisk tiltalende. Med alt fra knager og håndklædeholdere til dørgreb, toiletbørster, toiletrulleholdere, og tilbehør til dørhåndtag såsom vridere og nøgleskilte, har d line skabt en omfattende kollektion af eksklusive produkter til dit hjem. Produkterne komplimenterer og understreger dit hjems arkitektur i stedet for at overdøve den.

D line er en virksomhed i konstant udvikling. Innovation er i centrum, og virksomheden stræber efter at inkorporere de nyeste teknologier, forarbejdningsmetoder og teknikker i deres produkter. Dette gør dem i stand til at imødekomme behovene i både større arkitekturprojekter og private hjem. Den konstante fornyelse sikrer, at d line forbliver relevant og moderne, samtidig med at de bevarer deres historie og integritet.

Håndværk og kvalitet i fokus

Alle d lines produkter er håndforarbejdet af dygtige medarbejdere på deres egen fabrik, hvilket sikrer at kvaliteten er i top. På fabrikken forfølges hver idé nøje fra koncept til prototype og til endeligt produkt. Produkterne er skabt til at blive brugt og elsket i mange år. Den dedikation, der udvises gennem design- og produktionsprocessen, skaber ikke blot funktionelle produkter, men også produkter, der beriger vores daglige liv.

D line er ikke blot et mærke, det er en investering i godt, dansk design og gedigent håndværk. Med et fokus på bæredygtighed bruger d line mellem 50-70% genanvendt stål i deres produkter, hvilket understreger deres engagement i at minimere miljøpåvirkningen. En investering i et d line produkt er således ikke blot en æstetisk beslutning, men også en beslutning der passer på miljøet omkring os.

Se alle produkter fra d line her, og gå bl.a. på opdagelse blandt Arne Jacobsen dørgreb, dørstoppere og meget mere. 

AlleNyhedProduktinformation