Nyt brand hos Copenhagen Home Design - byd Viefe velkommen!

Vi er glade og stolte over endelig at kunne byde det spanske brand Viefe velkommen. Viefe har et produktsortiment bestående af grebknopperknager og dørstoppere. Deres brede sortiment gør det muligt at finde noget, der passer til enhver smag og indretning. Kvalitet og design står i centrum af deres produkter, og de udgør derfor det ideelle valg til det moderne hjem.

Viefe - Innovativt design med passion for de små detaljer

Viefe er en frontløber inden for innovativt design, der forener æstetik og funktionalitet. Brandets produkter er skabt med passion for detaljer og en forpligtelse til at levere unikke løsninger, der forbedrer din indretning. Deres brede sortiment gør det muligt at finde noget, der passer til enhver smag og indretning. Kvalitet og design står i centrum af deres produkter, og de udgør derfor det ideelle valg til det moderne hjem

Viefe - tidløst design i god kvalitet

Viefe har rødder tilbage til 1932, men har specialiseret sig i design og produktion af møbelgreb siden 2009. I mere end 10 år har Viefe dedikeret sig til at skabe unikke og holdbare greb og knopper til møbler. Brandet har tidligere beskæftiget sig med fremstilling af tilbehør til modeindustrien i træ, metal, akryl og polyester. De teknikker, der er gået i arv fra generation til generation, afspejler sig i de møbelgreb, der fremstilles i dag.

Viefe har over årene opnået en solid kundebase i mere end 30 lande og på 5 kontinenter, hvilket beviser den høje kvalitet af Viefes produkter.

Når man leder efter det perfekte greb til ens hjem, ønsker man et greb der både er holdbart og æstetisk. Lige præcis dette formår Viefe at kombinere. Det spanske brand er desuden styret af princippet om, at møbelgreb både skal være smukke og praktiske. Det er ikke nok med et smukt design, hvis det ikke fungerer i hverdagen.
Blandt populære designs finder du blandt andet viefe way, viefe como og viefe luv.

Bæredygtig produktion

Viefe gør hvad de kan for at værne om vores planet. De forpligter sig til at minimere påvirkning på miljøet, generere positiv social indflydelse og stræber efter kontinuerlig forbedring for at sikre bæredygtighed og levedygtighed i fremtiden. Derfor iværksætter Viefe en række aktiviteter, der gør deres produkter mere miljøvenlige. Viefe greb og knopper er designet med fokus på at bruge så lidt materiale som muligt uden at gå på kompromis med produktets funktionalitet. De forpligter sig til at holde energiforbruget og CO2-emissionerne på et minimum og derudover pakkes produkterne i genanvendelige materialer på en måde, der sparer plads under transport.

AlleNyhed